Interfazers er en moderne netværksorganisation. "Rette mand til opgaven" er langt vigtigere for os end "vi har alle samme arbejdsgiver". Henrik Danbjørg er den eneste faste mand bag brandet alle andre er med per invitation når muligheden byder sig.  

Særlige eksperter i mit netværk som jeg har arbejdet sammen med og skabt resultater med og derfor anbefaler på det varmeste:

Lavrans Løvlie - Founder af livework i London og Oslo. Verdens bedste service designer og da næsten alle forretningsmodeller i dag udvides gennem etablering af services omkring produktet eller som services alene er han en éner, der skal trækkes på hvis man får muligheden.

Annemarie Kirk - Tidligere udviklingschef i Berlingske og nu selvstændig. Fantastisk sikker hånd i komplekse projekter og stor digital indsigt om såvel gadgets som medier og adfærd. Forretningsstrategisk er det primært medieverdenen hun beskæftiger sig med.

Thomas Paludan - Tidligere chef for SEM indkøb i TDC og senere VIASAT nu selvstændig. Han er en hands on verdensmester i trafik via search og strategisk dygtig i alt hvad der har med trafik at gøre. Han er desuden en knag til at tænke forenkling af digitale services og abbonnemntsforretninger

Sebastian Wikkelsøe - Portalchef i Jubii da det hus virkelig rykkede, nu kommerciel direktør og medejer af simplesite. Han har alle dage været digital forretningsudvikler og kan både trafik, services og abbonnementsforretninger. Han har internationaliseret flere gange og med simplesite er der tale om global udrulning gennem partnerkanaler og search.

Louise Altmann - UX Manager i EBITA og siden leadansvarlig i BetterPlace nu selvstændig. Louise er helt fantastisk udi Interaktionsdesign, content marketing, Informationsarkitektur og projektledelse i internetprojekter.

Alfred Joensen - Grundlægger af NESTECH og softwarearkitekt med stort S. Han har egenhændigt udviklet en liv- og pensionskerne som benyttes flere steder i Scandinavien. Han er forenklingens mester og vil med sikkerhed kunne skabe store rationaliseringer og bedre time-to-market gennem IT optimering i alle større koncerner indenfor finans.

Sofus Clemmensen - Grundlægger af GIVERS. Sofus er AGIL ekspert, der formår at gøre agilitet til noget jordnært. Sofus har den særlige styrke, at han formår at gøre projekter enkle og letbenede. Desuden er han en af kun en håndfuld mennesker, der har de højeste certificeringer i de to største traditionelle projektledelsesskoler. Innovation, ledelsesmobilisering, programledelse og eksekveringsrådgiver. 

Holger Morell - Selvstændig senior procesekspert, der formår at synliggøre, optimere og delagtigøre organisationer i deres processer. Med den transperens der opstår får virksomheden mulighed for at løfte forretningen lønsomt på meget kort tid og altid. 

Herudover har jeg mere end 1000 kontakter indenfor det digitale på LinkedIn, hundredvis af tidligere kolleger og partnere, så hvis du tager fat i mig erder  nok også den person eller ekspertice du lige står og leder efter.

...Og lidt om undertegnede.....

Henrik Danbjørg - Founder af EBITA, portalchef på Jubii, Digital Direktør i Nørgård Mikkelsen og Co-Founder af Social Release A/S samt Head of Sales i Nestech. Jeg har skabt digital forretningsudvikling i 15 år. Mine service og salgskoncepter har fundet vej til low cost airlines, rederier, forsikringsselskaber, medier, interesseorganisationer, teleselskaber og et hav af digitale startups. Min force er at finde det konkrete service og salgsgreb og designe selve interaktionen mellem virksomhed og kunde i digitale kanaler. 

 

 

Kontakt os her og find ud af det!

Comment