Det her tror jeg på - vil du stadig lege med mig?

 

#1 - du vil Være konkret

Det er gennem det konkrete vi finder svar på det abstrakte. Vi har alle brug for strategi, men vi når ikke ind til den rigtige strategi gennem tankevirksomhed, politiske hensyn, diskussioner og rapporter fra smarte managementkonsulenter. Der er tid med kunderne omkring nye former for samspil udmøntet helt konkret i prototyper at vi finder ud af hvilken fremtid vi bør skabe. 

 

#2 - du vil Være DeltagenDe

Udefra kan vi bidrage med særlige medieindsigter, særlige redskaber til at inddrage kunder, forskellige inspirationer i form af konkurrentanalyser og indblik i nye forretningsmodeller. Vi kan IKKE skabe jeres fremtid, vi kan IKKE nå jeres ekspertniveau i jeres branche i et projekt. Strategisk arbejde vil altid være et samspil mellem jer og omverdenen. Vi kan facilitere dette samspil og optræde på jeres side indtil I har tøjlerne. Vi kommer for at forlade jer igen. Det er et mål, at vi forlader hinanden igen og at I går trygt videre i egen eksekvering.

 

#3 - Du vil Være ambitiøs

Vi vil ikke lave små optimeringer eller kopiere markedet, det kræver ikke INTERFAZERS. Der skal være en ambition om, at ville sejre i markedet før det giver mening at samarbejde. Vi er innovation og forandring ikke drift og optimering. Ofte er det lettere at komme fremad, hvis det er tilladt at tænke ud af boksen og det klima opstår oftest når målet virker udenfor rækkevidde......

 

#4 - du vil forandre noget

Jeg tror ikke på at en lille afgrænset indsats, hvor jeg hjælper dig med at opbygge en innovationsenhed eller gennemføre et udviklingsprojekt giver dig det du søger i det lange løb. Vi skal gå efter at gøre en forskel hos dig i din organisation. Gøre noget som batter noget. Der findes en naturlig agilitet som kan slippes fri så man ikke behøver at nøjes med små specifikke løft hist og pist skabt af eksterne - sammen kan vi frigive den og se det hele blomstre.